Ушито по мярка

Повече от 30 години се грижим за визията и стайлинга на много български мъже. Започнали сме своята дейност през 1989 година с ушиване на облекла по индивидуални размери – TAILOR MADE.

И до днес целта ни е да създадем удобен костюм, в който Вие да се чувствате комфортно през динамичния работен ден или специалния повод.

Разполагаме с богата гама висококачествени материи, от които световно признати производители на италиански платове като:

За създаването на перфектния костюм от най-важно значение е точната кройка и подходящия плат, в който да се чувствате комфортно, като „втора кожа”.

Част от колекциите на тъкани са бизнес клас за пътуващия мъж, който трябва да изглежда безупречно. Обработени с нано частици, слабо мачкаеми, бързо възстановяващи първоначалната си форма, устойчиви на петна при намокряне.

Изтъкани са от висококачествени, фини естествени нишки – вълна(кашмир,алпака, мохер), памук, лен, коприна и други.

Не позволяват потене и спарване на тялото, обработени с алое, за по-голяма мекота при допир с кожата, антиалергенни от най-ново поколение.

Благодарение на дългогодишния ни опит сме достигнал високо ниво в конструирането и ушиването на луксозно мъжко и дамско облекло. Възползвайте се от това наше предимство!

За един от най-важните моменти в живота- сватбата– предлагаме разнообразни модели мъжки сватбени костюми.

Можем да създадем подходящата празнична визия специално за Вас, съобразена с тематиката и цветовете на сватбения декор. Заедно с нашите опитни консултанти ще направим цялостния дизайн на облеклото, с внимание към най-малкия детайл.

Направите поръчка, като се обадите на посочения по долу телефон и се свържете с наш консултант или ни посетите в

гр. Велико Търново на ул. Г.Бакалов 6 – модна къща „PARUCHEV”.

+359 887 367 911
e-mail: paruchev@vali.bg
facebook: PARUCHEV.FASHION.HOUSE

 

 

Позвъни сега