Ушито по мярка

Повече от 30 години се грижим за визията и стайлинга на много български мъже. Започнахме своята дейност през 1989 година с ушиване на облекла по индивидуални размериTAILOR MADE.

Постигнахме съвършенство в създаването на блекло, в което Вие се чувствате комфортно през динамичния работен ден или специалния повод. По индивидуални размери изработваме луксозни костюми, сака, ризи, официални и ежедневни панталони.

За създаването на перфектния костюм от най-важно значение е точната кройка и подходящия плат. За да се чувствате комфортно, като „втора кожа”, разполагаме с богата гама висококачествени материи, от които световно признатите производители на италиански платове:

Част от колекциите на тъкани са бизнес клас за пътуващия мъж, който трябва да изглежда безупречно. Обработени с нано частици, слабо мачкаеми, бързо възстановяващи първоначалната си форма, устойчиви на петна при намокряне.

 

Луксозните колекции платове са изтъкани от висококачествени, фини естествени нишки– вълна(кашмир,алпака, мохер), памук, лен и коприна, за да задоволят желанието и на най-взискателния клиент.

Не позволяват потене и спарване на тялото, обработени с алое, за по-голяма мекота при допир с кожата, антиалергенни от най-ново поколение.

Благодарение на дългогодишния ни опит сме достигнали високо ниво в конструирането и ушиването на луксозно мъжко и дамско облекло. За дамите изработваме стилни дамски костюми,рокли, ризи, поли и панталони. Модела на облеклото може да предложите и Вие, нужно е да ни покажете снимка на желаната визия. Възползвайте се от това наше предимство!

ЗА ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ МОМЕНТИ В ЖИВОТА-СВАТБАТА-ПРЕДЛАГАМЕ ЦЕЛИ СЕТОВЕ МЪЖКИ СВАТБЕНИ КОСТЮМИ.

Създаваме Вашата празнична визия специално, съобразена с Вашите изисквания и представи. Заедно с опитните ни консултанти правим цялостния дизайн на облеклото, с внимание към най-малкия детайл.

Направете поръчка, като се обадите на посочения по долу телефон и се свържете с наш консултант или ни посетите в гр. Велико Търново на ул. Г.Бакалов 6 – модна къща „PARUCHEV”.

+359 887 367 911
e-mail: paruchev@vali.bg
facebook: PARUCHEV.FASHION.HOUSE

Позвъни сега